The Harlem Spirit Of Gospel Choir

ons 05.12 KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• En gospelkonsert fylt med sang og glede.

THE HARLEM SPIRIT OF GOSPEL CHOIR ble grunnlagt av Anthony Morgan fra Harlem, New York. Multitalentartisten hadde en drøm om å bringe sammen de utallige gode gospelsangerne i Harlem for å synge og utføre gospelmusikk og spre evangeliets budskap over hele verden.

Koret er svært ettertraktet og har en sterk tilstedeværelse på scenen. De er kjent for sin allsidige lyd og store bredde i stemmene. De har ganske enkelt en helt unik kjærlighet til musikken. Korets forbløffende musikalske gaver har gitt dem muligheten til å reise verden rundt og å opptre med svært mange kjente artister. Blant dem er Stevie Wonder; Luther Vandross, Diana Ross, Cindy Lauper, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Gladys Knight, Ray Charles, Nelly Furtado og Johann Strauss Orchestra.

Koret har med seg sitt faste band, og sammen blir dette garantert en kjempekveld i Nøtterøy Kulturhus.

onsdag 05. desember KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.