Elvis – Blue Christmas

ons 13.12 KL. 20:00

VARIGHET:

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Stephen Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk har de to siste årene levert Nordens største hyllest til ”The King”, Elvis Presley.  Nærmere 50.000 har latt seg begeistre sammen med et samstemt pressekorps!

Elvis var så mye mer enn ”The King of Rock”. Ikke minst var hans juleplater bestselgere. Med flotte musikalske arrangementer og mannens fløyelsstemme, fikk juleslagerne en ny drakt. Når de tre herrene Flaata, Busk og Ackles tar med seg sitt 9 manns orkester blir dette en opplevelse i førjulstiden man nesten ikke finner maken til.

”Blue Christmas”, ”Merry Christmas Baby”, ”If everyday was like Christmas”, ”Santa Claus is back in town”, ”Winter Wonderland” og et tyvetall andre juleklassikere, og noen av hans største hits, vil sette publikum i den rette julestemningen med en juleforestilling ulikt noe de har opplevd tidligere

onsdag 13. desember KL. 20:00

VARIGHET:

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.