Emil Solli Tangen

tir 22. jun KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

ARRANGØR: Emiil As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tir 22. jun — KJØP
  • Emil Solli-Tangen har gjort seg kjent de siste årene som en allsidig sanger og musiker. Han er utdannet operasanger fra henholdsvis Barratt-Due og Kunsthøgskolen i Oslo, med en mastergrad i opera. Han har gjort seg kjent gjennom et stort antall konserter og deltatt i en rekke tv-program, som Kompani Lauritzen, MGP og nå senest i Stjernekamp 2020.

Som musikalsk uttrykk har Emil valgt å ha med seg tyngden og bakgrunnen fra den klassiske musikken og ta det med seg inn det 21. århundre.

På denne konserten skal Emil, med hjelp av sine 8 gode musikervenner, børste støv av gamle skatter, vise frem kjente låter i en ny drakt og gi folk en opplevelse de kanskje ikke visste de trengte.

tir 22. jun KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause