Tape Face

lør 09.12 KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Direkte fra Las Vegas og London:  The Boy with Tape on his Face kommer til Nøtterøy med nytt show!

En sjelden gang skjer det noe magisk som minner oss på at vi alle har et indre barn som trenger næring. Med enkel, smart og sjarmerende humor som går rett i hjertet, har “The Boy” skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett. Etter forestillinger på Nøtterøy Kulturhus i 2013 og 2015, kommer han nå med et splitter nytt show. Jo mindre du vet om dette showet, dess bedre. Men tro oss: Du vil også denne gangen bli overrasket, og få en fantastisk kveld i kulturhuset!

The Boy with Tape on his Face, eller Tape Face som han nå kaller seg, er en karakter med universell appell. Han har gjort seg kjent på grunn av sin fantastiske humor som utføres selv om han ikke sier ett eneste ord. På munnen har han nemlig svart gaffatape. Tape Face med sin søte, skjeve, dype og morsomme personlighet overskrider barrierene av språk og kultur.

Sam Wills fra New Zealand begynte sin karriere som gateartist, og traff full pott på humorfestivalen Fringe i Edinburgh i 2010. Deretter gikk det slag i slag og han fyller nå teatre over hele verden med blant annet en måneds show i Las Vegas til sommeren, og flere ganger med show i Londons West End. Han har også  også turnert flere ganger i Europa, delt scene med Tim Minchini på BBC Comedy Proms, opptrådt på den årlige, kongelige gallakvelden The Royal Variety Performance i London og gjestet Jason Manford i ITV’s Comedy Rocks. De siste årene har Sam Wills popularitet eksplodert, og da han kom høyt opp i Americas got Talent i 2016 ble han kjent for de store massene. Vi er svært stolte av å få ham tilbake hit til Nøtterøy Kulturhus.

PS. Passer også supert for fremmedspråklige og deg med nedsatt hørsel, det er ingen tale.

Tape Face har gjennom årene mottatt mange priser.

lørdag 09. desember KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.