Natt i Nisseland

VARIGHET: Ca 2 timer inkl. pause

ARRANGØR: Showbøck v/ Philip Bøckmann

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Julaften er i fare! Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, og en frustrert Nissefar vurderer å barbere av seg håret og rømme til nærmeste palmestrand. Det er jo ikke så heldig dagen før dagen.

Claus, nissens assistent, og kusken Igor tar med seg Mats og Mina, to barn fra barnehjemmet, ut på et skummelt eventyr. Hvis de finner trollmannen, klarer de å bryte forbannelsen?

Natt i Nisseland er en kritikerrost barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk. Forestillingen skal på turné november og desember 2017.

PS! I Lillesalen har vi et eget hentested til deg som kjøper snacks/drikke på forhånd. Klikk her for å bestille grøt, rød saft m.mer. NB. Bestillingen stenger kl. 15.00. arrangementsdagen.

fredag 08. desember KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer inkl. pause

ARRANGØR: Showbøck v/ Philip Bøckmann

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.