Erlend Ropstad m/ band

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Velkommen til en intim konsert i foajéen med den alltid tilstedeværende og plateaktuelle sørlendingen som har plassert seg helt i norgeseliten av norske låtskrivere og liveartister.

Erlend Ropstad er svært kritikerrost for sine gripende tekster og sin sterke viserock. I september spiller han hos oss for andre gang dette året, og denne kvelden har han med seg band.

2016 var et fantastisk konsertår for Erlend, 2017 et bra plateinnspillingsår og utgivelsesår, og sakte, sakte vokser Erlends publikum. Med de nye låtene lover det bra for 2018.

Erlend Ropstads sjette plate, Alt Som Har Hendt, kom ut 3. november og har til nå et snitt på ternignen på over 5,5 av 6 øyne.

Aftenposten skriver: ”Erlend Ropstad er på god vei å spille seg inn i toppen av norsk rock”

Klassekampen skriver: ”Han er kanskje den mest svenske av alle våre artister. En poetisk balansekunstner i sprangene mellom rock, pop og viser. Og aller mest relevant på det punktet i vannet der man akkurat ikke kan stå.”

fredag 21. september KL. 21:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.