Bernhoft

ons 10.10 KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Amfi

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

PRIS: fra 395,- til 445,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

 • PRAKTISK INFO

  Arrangementet starter presis.
  Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

 • PARKERING

  Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
  Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

 • Bernhoft kommer til Nøtterøy med sitt faste band, The Fashion Bruises!

  Om Jarle Bernhoft har en programerklæring, er det han ønsker å få folk til å danse og tenke samtidig. Nå annonserer artisten at han er klar for norgesturné i forbindelse med sitt nye album; «Humanoid», som slippes i august 2018.

  Det nye albumet består av låter som er hakket mer up-beat enn tidligere materiale, og har anslag av ren rock, uten at Bernhoft vil gi det stempelet «retro». Denne gangen har hans faste band, The Fashion Bruises vært med på innspillingen av albumet, og prosessen har foregått mer eller mindre live. Slik blir det også naturlig at bandet blir med på norgesturnéen, som starter i Sandvika i september.

  Etter å ha reist alene over store deler av verden i de ti årene han i år feirer som soloartist, er Bernhoft nå henrykt over å ta med seg The Fashion Bruises på veien.

  - Med The Fashion Bruises har jeg funnet en spilleglede som er helt perverst sterk, jeg gleder meg som en tenåring til turné. Jeg er helt overbevist om at det er det beste bandet jeg har vært med i, og bedre enn de fleste band du får se i år, sier han.

  Bernhoft forteller videre at han gleder seg til å slippe nytt album og få spille låtene live for publikum. Tematikken på «Humanoid», vekselvis skifter mellom hans optimistiske og desillusjonerte syn på verden. Plata har blitt formet av omveltningene i verden vi lever i, der ting som miljøkrisen og flyktningeproblematikk skaper stadig større motsetninger mellom mennesker.

  - Jeg er ikke komfortabel i et «post truth»-samfunn, der begrepet «politisk korrekt» har blitt et skjellsord, og hvor heller stikker hodet i sanda enn å ta for eksempel klimakrisen på alvor. Jeg forsøker å finne min plass i verden, men det kan til tider føles vanskelig. Som person slites jeg litt mellom pessimisme og optimisme, og det tror jeg skinner igjennom på denne plata. Men, jeg har blitt utrolig glad i å spille gitar igjen, det har på en måte blitt mitt happy place jeg kan rømme til, sier han.

  Bernhoft & The Fashion Bruises besøker en rekke byer, fra Mandal i Sør, til Trondheim i Nord.

  Support:Telegram spiller kl. 19.00. Hør en nydelig låt her.

  Om Telegram:TeleGram kombinerer strykeinstrumenter og gitarinstrumenter på egne, originale måter. Sjangeren kan beskrives som «folk-inspirert, akustisk kammerpop». Cello, fiolin, mandolin, banjo og ulike gitarer gir et variert lydbilde, men helt sentralt i uttrykket står sangene. Flere i bandet synger og deler på å gi stemme til sangene. Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk, sammen med tekstene som er poetiske og megetsigende, som små uttrykksfulle dikt.

  Bandets medlemmer kommer fra ulike deler av norsk musikkliv, og har til sammen bred erfaring fra en rekke band og prosjekter innen ulike sjangre. I TeleGram dyrker de det åpne, transparente lydbildet og mulighetene denne besetningen gir for en musikk man godt kan kalle «kammerpop»!

  Deres første album er spilt inn og planlagt gitt ut litt senere i høst.

  Marius Graff – vokal, gitar, banjo
  Anne Marit Bergheim – vokal, gitar, mandolin
  Adrian Løseth Waade – fiolin, vokal
  Kaja Fjellberg Pettersen – cello, vokal

  onsdag 10. oktober KL. 20:00

  HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

  VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

  PRIS: fra 395,- til 445,-

  ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

 • PRAKTISK INFO

  Arrangementet starter presis.
  Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

 • PARKERING

  Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
  Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

 • Kafé/bar