Morten Abel

tor 01.11 KL. 21:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits legger Morten Abel ut på veien igjen i 2018.

Som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det nyeste albumet, ”Evig din”, som kom ut tidligere i år. Hvilken bedre måte finnes det å feire opptakelsen i Rockheims Hall of Fame enn å reise på turné?

Få artister her til lands har en like suksessrik og mangslungen karriere som Morten Abel, og med hits som "Be My Lover", “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Doberman” og “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon. Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.

Abel har vært i rampelyset i snart en mannsalder, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Både salgstallene, prisene og konsertene på merittlisten hans forsvarer denne statusen, og mannen er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje.

torsdag 01. november KL. 21:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Lignende arrangementer

Kafé/bar