Christmas Concert

lør 01.12 KL. 18:00

VARIGHET: ca 1t og 40 min med pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Dresdner Kreuzchor: En mektig kveld med verdensledende guttekor!

Det tyske guttekoret kommer til Nøtterøy Kulturhus for å gi oss en a capella julekonsert med 40 sangere ledet av dirigenten Wolfgang Behrend.

Dresdner Kreuzchor er et av verdens eldste og mest kjente guttekor. Med røtter tilbake til begynnelsen av 1200-tallet. Mer en 800 år senere er den viktigste oppgaven fortsatt det musikalske akkompagnement av vespers og gudstjenester i Dresdens Kreuzkirche. Der gir koret også jevnlig konserter med fremragende hellige musikkverk. Repertoaret spenner fra renessansen til urfremførelser av moderne verk, i konserter og i en rekke innspillinger.

Kun 4 konserter i Norge.

Varighet 100 minutter inkludert pause.

Konserten er med i tilbudspakken Sjefens Fristelse.

lørdag 01. desember KL. 18:00

VARIGHET: ca 1t og 40 min med pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Lignende arrangementer

Kafé/bar