Christmas Concert

lør 01. des KL. 18:00

VARIGHET: ca 1t og 40 min med pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 01. des — KJØP
  • Dresdner Kreuzchor: En mektig kveld med verdensledende guttekor!

Det tyske guttekoret kommer til Nøtterøy Kulturhus for å gi oss en a capella julekonsert med 40 sangere ledet av dirigenten Wolfgang Behrend.

Dresdner Kreuzchor er et av verdens eldste og mest kjente guttekor. Med røtter tilbake til begynnelsen av 1200-tallet. Mer en 800 år senere er den viktigste oppgaven fortsatt det musikalske akkompagnement av vespers og gudstjenester i Dresdens Kreuzkirche. Der gir koret også jevnlig konserter med fremragende hellige musikkverk. Repertoaret spenner fra renessansen til urfremførelser av moderne verk, i konserter og i en rekke innspillinger.

Kun 4 konserter i Norge.

Varighet 100 minutter inkludert pause.

Konserten er med i tilbudspakken Sjefens Fristelse.

lør 01. des KL. 18:00

VARIGHET: ca 1t og 40 min med pause