Jul i Blåfjell

fre 14. des KL. 18:00

lør 15. des KL. 16:00

VARIGHET: 1t og 40 min inkl pause (20 min)

ARRANGØR: Rune Reksten

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 14. des — KJØP
    lør 15. des — KJØP
  • "Jul i Blåfjell" skal endelig ut på turné!

Jul i Blåfjell har gledet utallige barn og voksne gjennom mange år. Det er med stor glede Nøtterøy Kulturhus ønsker velkommen til et herlig gjensyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell. Ja, kanskje Mamsen og Lillegutt også dukker opp….?

I år skjer det merkelige ting i Blåfjell; Den gamle kloke blånissen, Erke, har blitt veldig rar og det kommer pussige lyder fra kvisthulen…kan det være noen som gråter der inne….

Og hvem kaster søppel i Blåfjell?

Klarer de flinke Blånissene å løse problemene før det blir julenatt ?

«Jul i Blåfjell» er en stor profesjonell oppsetning. Svein Sturla Hungnes har vært instruktør for forestillingen på Oslo Nye Teater i en årrekke, og han er også instruktør for turnéversjonen.

Velkommen til en magisk juleforestilling som vil glede hele familien.

Alder: Fra 3 år.

fre 14. des KL. 18:00

lør 15. des KL. 16:00

VARIGHET: 1t og 40 min inkl pause (20 min)