Dine minner er våre minner!

Nøtterøy Kulturhus fyller 25 år, men disse 25 årene hadde ikke vært mulige uten deg. Uten dere; Våre trofaste, fantastiske, klappende, allsang-syngende venner og gjester av huset. Sammen har vi sett fantastiske forestillinger, knallfine konserter, talenter, erfarne artister og mye, mye mer. På scenen har du kunnet sett alt fra barnebarnets første forestilling til etablerte, verdenskjente stjerner.

Det har vært gøy, det har vært et slit, men mest av alt har det vært en uforglemmelig reise. Gjennom 25 år har vi holdt ca. 2500 forestillinger, hatt flere hundre tusen besøkende og skapt utallige minner.

Del ditt minne!

Nå vil vi dele minner og mimre. Har du noen minner du ønsker å dele med oss, som du synes at resten av verden skal få vite om?

DEL DEM HER

25 år med minner

Navnekonkurranse

“Da navnekonkurransen ble utlyst tenkte jeg, det må jo være Nøtterøy Kulturhus! – Jeg skrev navnet på en lapp som jeg puttet i en konvolutt og sendte til avisa. Jeg vant konkurransen, gavekort på tusen kroner og invitasjon til åpningen.” forteller Inger Marie V. Kjeksrud som foreslo det enkle, men gode navnet Nøtterøy Kulturhus i

Les mer...

Bill Wyman kjørt med stil

19. september 2007 ble Bill Wyman kjørt fra Borge Hotell til Nøtterøy Kulturhus i en 1976 Caddilac Sedan Deville. Tønsberg Automobilklubbs medlemmer stilte opp på rekke og rad med sine flotte klenodier denne kvelden for å frakte stjernene til oss. “Did you enjoy the ride?” – spurte Tønsbergs Blad. Han svarte: “No, I wasn’t allowed to

Les mer...