Intervju om Sjefens Fristelse

“Jeg digger kulturhuset” – sier Irene Lund-Sandal til Lokalavisen Øyen når hun blir intervjuet om sitt forhold til Nøtterøy Kulturhus. Irene og mannen Terje er to av våre faste publikummere som kjøper Sjefens Fristelse i bursdagsgave til hverandre.

Slik har det vært i godt over ti år for Irene. Hennes mann, Terje Lund-Sandal, går neste år på sitt åttende han også.
– Det er veldig kjekt, for Terje har bursdag 20. januar og jeg 20. september. Den faste bursdagsgaven til hverandre er «Sjefens fristelse», smiler Irene.
«Sjefens fristelse» på Nøtterøy kulturhus er en pakke med arrangementer plukket ut av kulturhusleder Einar Schistad, en blanding av kjente og mindre kjente arrangementer til en fordelaktig pris. Det er denne pakka Irene og Terje trofast kjøper hver sesong, i tillegg til litt annet, slik som konserten med Stein Torleif Bjella forrige uke.

– Jeg har vært på mange konserter tidligere med han, og han har vært på kulturhuset før. Da husket han at Oddbjørn vant fruktkurven, som loddes ut på konsertene som er som en bygdefest, så det var gøy, forteller Irene.
– Du vant ikke kurven nå?
– Nei, men det trengte jeg ikke, for jeg er som en stadig vinner på mitt faste sete på andre rad. «Sjefens fristelse» er et fantastisk konsept, vi får med oss både dans, teater, foredrag og konserter vi ellers ikke ville sett og det utvider kulturopplevelsen. Vi føler oss også litt eksklusive. Sesongen starter med et treff for oss som har sjefens, med et glass, litt snacks og sjefen selv som forteller hva vi har i vente. Han etterspør også våre meninger, og tar inn tips om vi har sett noe selv som vi ønsker hit, forklarer hun, og legger til:
– Jeg er opptatt av kultur, og pakken gjør det også enkelt for meg, jeg slipper å streve og lete!

Irene og Terje bor på Støyten gård ved Ørastranda, der de driver et dagsenter, i tillegg til å jobbe turnus i psykiatrien. Til kulturhuset kan de gå om de vil, og Irene kaller det sitt lille spa.

– Jeg digger kulturhuset! Jeg har vært en aktiv kulturhusgjenger siden 2005. Det er et variert tilbud av små og store navn, lokale og internasjonale. Tønsberg har ikke et slikt levende kulturhus, og i foajeen er det også mulig med små, intime settinger. Det åpner for mer dialog, og den gammeldagse stemningen. Det er også et sted mange artister vil tilbake til. Her er det mange suksessfaktorer som innfrir og gjør det til et godt kulturhus, mener Irene.

Artikkelen er sakset fra Lokalvisen Øyene
Journalist: NINA THERESE BLIX
nina@oyene.no

 

Sjefens Fristelse

Tradisjonen tro har sjefen sjøl plukket ut noen arrangementer han setter spesiell pris på til høsten. Kjøper du Sjefens Fristelse får du 6 ulike forestillinger til en pakkepris, og du er garantert unike og gode opplevelser.

Sjefens Fristelse kr 1 655,-
(Ordinær kr 2 505,-)

Du sparer kr 850,-

PS. Prisen inkluderer også en liten jubileumsfeiring med et glass og litt småmat i forkant av premieren på LIV.

Bestillingsfrist: mandag 16. september.

Les Mer