Minor Majority duo

tor 05. nov KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

tor 05. nov — KJØP
  • Alle kjenner til Minor Majority, popgruppen bak hits som «Dancing in the backyard», «Come back to me», «She Gave me Away», «(In That) Premature Way» og ikke minst «Supergirl» – men det ikke alle vet, var at bandet faktisk startet som en duo. Minor Majority – duo kan oppleves på Nøtterøy Kulturhus!

De to første Minor Majority-platene, debuten «Walking Home From Nicole's» (2001) og den Spellemann-nominerte oppfølgeren «If I Told You, You were beautiful» (2002) ble spilt inn og turnert som duoplater. I dette formatet kuttes både låtene og produksjonen inn til beinet; kun to gitarer og to stemmer som fremfører utvalgte låter i intime settinger som passer formatet.

Arrangementene og låtutvalget kan variere en del fra bandformatet, noe som gjør dette til en annerledes og unik konsertopplevelse. Visst får vi høre hitlåtene, men kanskje får vi også høre låter som bandet ikke gjør til vanlig. Angelskår har dessuten gjort det til en vane å teste ut nye låter på disse intimkonsertene.

Det er svært sjelden de gjør konserter i duoformatet, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid! Minor Majority – duo er Pål Angelskår og Jon Arild Stieng.

tor 05. nov KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause