La Galerie

lør 28. nov — KJØP
    søn 29. nov — KJØP
  • Invasjon av galleriet!
    Syv sprø akrobater og en heltent musiker entrer en stilren utstilling og gjør den om til en eksplosjon av livsglede og farger. Med halsbrekkende stunts, nydelig dans og en real porsjon humor blir publikum invitert inn på en fest for sansene. Velkommen til «La Galerie».

(6) … hypnotisk fortryllende -The Scottish Sun
    (6)… en ny vri på fysisk teater med kompleks koreografi og smittende livsglede - British Theatre Guide

Forestillingen er en del av pakken Sjefens Fristelse. Vi har reservert plass til deg som er fast kjøper av denne.

Om Machine de Cirque
    Det prisvinnende kompaniet Machine de Cirque har base i Quebec, Canada. Det er et dynamisk kompani med mål om å bringe sammen de ypperste aktørene innen nysirkussjangeren, og samtidig stimulere til vekst og ny lærdom til nye utøvere. Til høsten skal kompaniet på turne til Europa med sin kritikerroste forestilling La Galerie, og de eneste forestillingene i Norge finner sted på Nøtterøy Kulturhus lørdag 28. og søndag 29. november.

Kulturhusleder Einar M. Schistad så forestillingen på verdens største scenekunstfestival sommeren 2019 (Edinburgh Fringe Festival). Forestillingen hadde alt som skulle til for å komme gjennom nåløyet i Nøtterøy Kulturhus sin mangeårige satsning på internasjonale nysirkusproduksjoner. Utfordringen var at turneen i Europa fort ble fylt opp, men takket være Nøtterøy Kulturhus’ nyetablerte samarbeid med Stora Teatern i Gøteborg (Sveriges ledende scene for internasjonale nysirkusproduksjoner), så får Norge og Nøtterøy besøk av dette canadiske kompaniet.

lør 28. nov KL. 20:00

søn 29. nov KL. 15:00