Lisa Ekdahl

fre 05.10 KL. 21:00

VARIGHET: ca 90 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Lisa Ekdahl, en av Sveriges mest anerkjente, folkekjære og kritikerroste artister kommer til Nøtterøy Kulturhus!

Lisa Ekdahl er en svensk sanger, komponist og lyriker som har sluppet album på både svensk og engelsk. I 1994 slapp Lisa Ekdahl sitt selvtitulerte debutalbum,  og monsterhiten “Vem Vet” gjorde henne til superstjerne i Skandinavia i en alder av 23 år. Siden den gang har Ekdahl holdt imponerende høy kvalitet på sine mange plateutgivelser og konserter, og senest i februar fikk Ekdahl Grammis for sitt siste album «När alla vägar leder hem».

Hun blander viser, jazz, bossanova og ballader på en særegen måte som gjør at solen skinner og alt er «schysst».

fredag 05. oktober KL. 21:00

VARIGHET: ca 90 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.